Wandelgids Zuid-Noorwegen | Uitgeverij Elmar

Bestel het boek Wandelgids Zuid-Noorwegen | Uitgeverij Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 18.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038924625. De bezorgkosten van dit Wandelgids over Noorwegen zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


53 dagwandelingen tussen Oslo – Lillehammer – Bergen – Kristiansand

Deze wandelgids is een vertaling van de oorspronkelijke duitse versie. Het zijn klassiekers onder de wandelgidsen. Uitstekende wandelgids met een groot aantal dagtochten in dal en hooggebergte. Met praktische informatie en beperkt kaartmateriaal!  Wandelingen in verschillende zwaarte weergegeven in rood/blauw/zwart.

Noorwegen is het land van ongerepte, verlaten natuur, waardoor het een paradijs voor liefhebbers van het buitenleven is. De Rother wandelgids Zuid-Noorwegen beschrijft 53 fjord- en bergwandelingen in het zuidelijke deel van Noorwegen tussen Oslo, Lillehammer en Bergen.
 
Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.
 
De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.
 
Let op: er is enige verwarring omtrent het jaartal van deze Nederlandse wandelgidsen van uitgever Elmar. Dit is een vertaling van de Duitse uitgever Rother maar daarna NIET bijgewerkt. De datum die wij vermelden is het moment van vertaling; er zijn andere – meer recente jaartallen – in omloop maar dat is de datum van een nieuwe druk ZONDER aanpassingen. Wilt u de meest recente wandelgids van dit gebied van deze uitgever: kies dan de Duitstalige versie van uitgever Rother. Deze zijn recent en WEL bijgewerkt.
 

 

Wandelgids Zuid-Noorwegen | Uitgeverij Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids Zuid-Noorwegen | Uitgeverij Elmar:
ISBN Nummer: 9789038924625
Categorie:Wandelgids
Uitgever: Uitgeverij Elmar
Continent: Europa
Land: Noorwegen
Regio: Zuid Noorwegen
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 176