Wandelkaart 03 Serkort Kjölur – Langjökull – Kerlingrafjöll – IJsland | Mal og Menning

Bestel het boek Wandelkaart 03 Serkort Kjölur – Langjökull – Kerlingrafjöll – IJsland | Mal og Menning online bij DeZwerver.nl voor slechts 22.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789979330349. De bezorgkosten van dit Wandelkaart over IJsland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De wandelkaartenserie van Mal og Menning is bijzonder duidelijk en geschikt voor alle recreatieve doeleinden, ze zijn gebaseerd op de topografische kaarten van IJsland.

De kaart laat een gedetailleerd beeld zien van de landschapskenmerken, hoogtelijnen op basis van 20 m. met hoogtepunten apart vermeld. Verschil in kleur en symbolen geven een beeld van het soort terrein en vegetatie zoals lava, zand, modderstromen en gletsjers. De berijdbare wegen worden aangeven in verschillende soorten als gravel etc, met markeringen voor bruggen en doorsteken van rivieren.

Het wandelpadennetwerk staat er heel leesbaar en duidelijk op! Met symbolen vind je zaken als campings, hutten, noodhutten en zwemplekken.

Op de achterzijde is een uitvergroting van het meest interessante punt, extra toeristische informatie en ook nog eens tekeningen van 35 vogelsoorten.

Wandelkaart 03 Serkort Kjölur – Langjökull – Kerlingrafjöll – IJsland | Mal og Menning kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart 03 Serkort Kjölur – Langjökull – Kerlingrafjöll – IJsland | Mal og Menning:
ISBN Nummer: 9789979330349
Categorie:Wandelkaart
Uitgever: Mal og Menning
Continent: Europa
Land: IJsland
Regio:
Taal: o.a. Engels
Aantal pagina’s: