Wandelkaart 060 Land van Eupen, Geuldal – Hoge Venen – Ardennen | NGI – Nationaal Geografisch Instituut

Bestel het boek Wandelkaart 060 Land van Eupen, Geuldal – Hoge Venen – Ardennen | NGI – Nationaal Geografisch Instituut online bij DeZwerver.nl voor slechts 8.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789462355019. De bezorgkosten van dit Wandelkaart over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Uitstekende wandelkaarten met knooppunten met alle uitgezette routes, toegankelijkheid van delen van de Venen, campings en andere toeristische aspecten. Er wordt eveneens de lengte van elke wandeling opgegeven en de moeilijkheidsgraad. Ook voor de zwervende wandelaar op zoek naar eigen routes goed te gebruiken.

Betreft het uiterste noordelijke deel van de Hoge Venen en het gebied rond Eupen. andere – zuidelijke – delen worden gedekt door de andere kaarten van de Hoge Venen.

De tochten op deze wandelkaart zijn gebaseerd op het wandelknooppuntensysteem in de Oostkantons. Door de individuele knooppunten samen te voegen, kunt u een wandeling maken volgens uw eigen wensen. Deze wandelkaart omvat alle plaatjes van de gemeente Eupen, Kelmis, Hergenrath, Raeren, Eynatten, Hauset, Plombières, Lontzen, Walhorn, Herbesthal, 3 grenzen, Welkenraedt en Henri-Chapelle – 1/25.000

 
De sappig groene weidelandschappen langs de Iter en de Geul, het heuvelachtige landschap rond het drielandenpunt, waar België, Nederland en Duitsland elkaar ontmoeten en het waterrijke bosgebied rond de Gileppe- en Vesderstuwdam aan de voet van de Venen zijn de hoogtepunten van de streek rondom de oude lakenweversstad Eupen.
 
Burchten en kastelen, oude boerderijen en monumenten typeren deze streek, waar natuur en industrie harmonisch met elkaar verbonden zijn. Een landschap zoals een sprookjesachtige tuin dat verrassende wandelingen op paden, steegjes en boswegen belooft.

Wandelkaart 060 Land van Eupen, Geuldal – Hoge Venen – Ardennen | NGI – Nationaal Geografisch Instituut kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart 060 Land van Eupen, Geuldal – Hoge Venen – Ardennen | NGI – Nationaal Geografisch Instituut:
ISBN Nummer: 9789462355019
Categorie:Wandelkaart
Uitgever: NGI – Nationaal Geografisch Instituut
Continent: Europa
Land: België
Regio: Ardennen
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: None