Wandelkaart 1/6 Ourdal en het drielandenpunt | NGI – Nationaal Geografisch Instituut

Wandelkaart 1/6 Ourdal en het drielandenpunt | NGI - Nationaal Geografisch Instituut de zwerver
Bestel het boek Wandelkaart 1/6 Ourdal en het drielandenpunt | NGI – Nationaal Geografisch Instituut online bij DeZwerver.nl voor slechts 9.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789462354661. De bezorgkosten van dit Wandelkaart over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Uitstekende wandelkaarten met alle uitgezette routes, toegankelijkheid van delen van de Venen, campings en andere toeristische aspecten. Er wordt eveneens de lengte van elke wandeling opgegeven en de moeilijkheidsgraad. Ook voor de zwervende wandelaar op zoek naar eigen routes goed te gebruiken.
 
het Ourdal in het Drielandenpunt Burg-Reuland ,Ouren, Weiswampach – Lieler – Heinerscheid – Thommen – Crombach – Sevenig – Lommersweiler
 
Let op > op het landkaartje in de afbeelding gaat het om het donkergroene gebied! De rest is door andere kaarten gedekt.
 
Op het geliefde RAVeL wandel- en fietspad van Oudler naar Auel geniet u tijdens de vrijetijdsactiviteiten in het Ulfdal, helemaal in het zuiden van Oost-België, van een uitzicht op de nonchalante huizen en de kasteelruïne van Burg-Reuland, een typisch middeleeuws plekje aan de voet van een heuvel.
 
In Ouren in het Ourdal vinden wandelaars en natuurliefhebbers een werkelijk paradijs aan het drielandenpunt van België, Duitsland en Luxemburg. Hier staat ook het Europamonument, ter herinnering aan de oprichters van de Europese Unie.

 

Wandelkaart 1/6 Ourdal en het drielandenpunt | NGI – Nationaal Geografisch Instituut kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart 1/6 Ourdal en het drielandenpunt | NGI – Nationaal Geografisch Instituut:
ISBN Nummer: 9789462354661
Categorie:Wandelkaart
Uitgever: NGI – Nationaal Geografisch Instituut
Continent: Europa
Land: België
Regio: ♦ Luxemburg BE (Provincie)
Taal: Nederlands, Frans, Duits
Aantal pagina’s: None