Wandelkaart 198 Bayerischer Wald | Kompass

Bestel het boek Wandelkaart 198 Bayerischer Wald | Kompass online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783991215578. De bezorgkosten van dit wandelkaart over Duitsland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Goede 3-delige wandelkaartenset van het Beierse Woud met vrijwel alle topografische details als hoogtelijnen, vegetatie, schaduwtekening maar ook de ingetekende wandelroutes en in veel gevallen ook fietsroutes (MTB). Gevaarlijke routes worden als zodanig weergegeven met een bepaalde markering. Berghutten en campings zijn goed terug te vinden op deze kaarten.
 
Daarnaast staan de toeristische bezienswaardigheden met symbolen vermeld. Kleurgebruik kan soms vrij fel overkomen, daardoor oogt deze detailkaart wellicht wat druk, maar het blijft een goed leesbare kaart. Sommige kaarten zijn geplastificeerd, maar helaas niet allemaal. De graden staan aan de zijkanten van de kaart, daardoor te gebruiken voor GPS.
 
Steden/dorpen/gebieden:
Oberviechtach, Neunburg, Furth, Cham, Burglengenfeld, Bad Kötzting, Regenstauf, Regensburg, Viechtach, Bodenmais, Regen, Zwiesel, Mauth, Straubing, Deggendorf, Freyung, Waldkirchen, Hauzenberg, Passau
 
Rivieren/meren:
Regen, Donau

Wandelkaart 198 Bayerischer Wald | Kompass kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart 198 Bayerischer Wald | Kompass:
ISBN Nummer: 9783991215578
Categorie:wandelkaart
Uitgever: Kompass
Continent: Europa
Land: Duitsland
Regio: Beieren
Taal: Duits
Aantal pagina’s: None