Wandelkaart 743 Rheinsberger Seengebiet – Ruppiner Seenland | Kompass

Wandelkaart 743 Rheinsberger Seengebiet - Ruppiner Seenland | Kompass de zwerver
Bestel het boek Wandelkaart 743 Rheinsberger Seengebiet – Ruppiner Seenland | Kompass online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783991214403. De bezorgkosten van dit Wandelkaart over Duitsland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Goede wandelkaart met vrijwel alle topografische details als hoogtelijnen, vegetatie, schaduwtekening maar ook de ingetekende wandelroutes en in veel gevallen ook fietsroutes (MTB). Gevaarlijke routes worden als zodanig weergegeven met een bepaalde markering. Berghutten en campings zijn goed terug te vinden op deze kaarten.
 
Daarnaast staan de toeristische bezienswaardigheden met symbolen vermeld. Kleurgebruik kan soms vrij fel overkomen, daardoor oogt deze detailkaart wellicht wat druk, maar het blijft een goed leesbare kaart. Sommige kaarten zijn geplastificeerd, maar helaas niet allemaal. De graden staan aan de zijkanten van de kaart, daardoor te gebruiken voor GPS.
 
Steden/dorpen/gebieden:
Mirow, Wesenberg, Lychen, Fürstenberg (Havel), Rheinsberg, Gransee, Zehdenick, Lindow (Mark), Neuruppin, Liebenwalde, Oranienburg, Fehrbellin, Paulinenaue, Velten
 
Rivieren/meren:
Rhin, Havel, Stolpsee, Ruppiner See, Ruppiner Kanal

Wandelkaart 743 Rheinsberger Seengebiet – Ruppiner Seenland | Kompass kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart 743 Rheinsberger Seengebiet – Ruppiner Seenland | Kompass:
ISBN Nummer: 9783991214403
Categorie:Wandelkaart
Uitgever: Kompass
Continent: Europa
Land: Duitsland
Regio: Brandenburg
Taal: Duits
Aantal pagina’s: None