Wandelkaart 93 Bernina – Valmalenco – Sondrio | Kompass

Wandelkaart 93 Bernina - Valmalenco - Sondrio | Kompass de zwerver
Bestel het boek Wandelkaart 93 Bernina – Valmalenco – Sondrio | Kompass online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783991215905. De bezorgkosten van dit Wandelkaart over Italië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Goede wandelkaart met vrijwel alle topografische details als hoogtelijnen, vegetatie, schaduwtekening maar ook de ingetekende wandelroutes en in veel gevallen ook fietsroutes (MTB). Gevaarlijke routes worden als zodanig weergegeven met een bepaalde markering. Berghutten en campings zijn goed terug te vinden op deze kaarten.
 
Daarnaast staan de toeristische bezienswaardigheden met symbolen vermeld. Kleurgebruik kan soms vrij fel overkomen, daardoor oogt deze detailkaart wellicht wat druk, maar het blijft een goed leesbare kaart. Sommige kaarten zijn geplastificeerd, maar helaas niet allemaal. De graden staan aan de zijkanten van de kaart, daardoor te gebruiken voor GPS.
 
Steden/dorpen/gebieden:
St. Moritz (S. Murezzan), Silvaplana (Silvaplauna), Poschiavo, Chiesa in Valmalenco, Brusio, Berbenno di Valtellina, Sondrio, Teglio, Aprica
 
Bergen/dalen:
Malojapass (Passo del Maloggia), Piz Bernina, Berninapass (Passo del Bernina)
 
Rivieren/meren:
Lago di Poschiavo, F. Adda, Lago Belviso

 

Wandelkaart 93 Bernina – Valmalenco – Sondrio | Kompass kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart 93 Bernina – Valmalenco – Sondrio | Kompass:
ISBN Nummer: 9783991215905
Categorie:Wandelkaart
Uitgever: Kompass
Continent: Europa
Land: Italië
Regio: Lombardije – Italiaanse Meren
Taal: Duits
Aantal pagina’s: None