Wandelkaart Fjällkartor Sarek National Park | Calazo

Bestel het boek Wandelkaart Fjällkartor Sarek National Park | Calazo online bij DeZwerver.nl voor slechts 22.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789188335326. De bezorgkosten van dit over Zweden zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Deze kaart is een van de kaarten die men een nieuwe generatie bergkaart noemen  .  Dit betekent een schat aan details die niet op andere kaarten van hetzelfde gebied voorkomen. De terreininformatie is gebaseerd op laserscanning vanuit de lucht. Naast geheel nieuwe hoogtelijnen met een equidistantie van 10 meter, zien waterlopen en hellingen er aanzienlijk beter uit dan voorheen. De paden worden nauwkeuriger gereproduceerd, evenals moerassen, gebouwen, steengebonden grond en moeilijk bereikbare vegetatie.
 
Het gedeelte aan de ene kant van deze kaart is gecentreerd rond Ruohtesvágge met Áhkká ten noorden van de vallei en de hoogste toppen van Sarek rond Sarektjåhkkå. De andere kant beslaat het hele Rapadalen tot aan Aktse bij Kungsleden en het Bårdda-massief.
 
De uitgever is tot de conclusie gekomen dat Tyvek® het beste materiaal voor een kaart is. Het is gemaakt van een synthetische vezel die de kaart volledig ongevoelig maakt voor water en zeer scheurvast. Een Tyvekkarta breekt niet in de vouwen en verliest zijn kleur niet bij gebruik.
 
Plaatsen op deze kaart: Ahkka, Gisuris, Sarektjahkka, Ähpar, Suorva, Barrde, Aktse, Rapadalen, Sarek-Nationalpark

Wandelkaart Fjällkartor Sarek National Park | Calazo kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart Fjällkartor Sarek National Park | Calazo:
ISBN Nummer: 9789188335326
Categorie:
Uitgever: Calazo
Continent: Europa
Land: Zweden
Regio: Lapland – Noord Zweden
Taal:
Aantal pagina’s: None