Wandelkaart – Topografische kaart 1166 Bern | Swisstopo

Bestel het boek Wandelkaart – Topografische kaart 1166 Bern | Swisstopo online bij DeZwerver.nl voor slechts 15.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783302011660. De bezorgkosten van dit Wandelkaart / Topografische kaart over Zwitserland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeer gedetailleerde wandelkaart van een deel van Zwitserland. De topografische details van deze kaarten zijn onovertroffen; de werkelijkheid is perfect weergegeven op deze kaart van uitzonderlijk hoog niveau. Ze zijn geschikt voor alle soorten gebruik: voor eenvoudige wandeltochten in simpel terrein tot zware bergtochten en beklimmingen van de grote toppen in de Alpen. Bedenk wel dat de kaart in uiterlijk beperkt blijft tot de topografische details: er is geen toeristische informatie ingetekend als camping of gemarkeerde paden. Wandelpaden staan er wel op in gestippelde zwarte lijnen, maar zijn ondergeschikt aan de topografie. Als kaart is het de meest gedetailleerde die er te vinden is en – zoals gezegd – van topkwaliteit. De kaarten worden gemiddeld om de 3 tot 4 jaar vernieuwd, maar er zijn ook oudere kaarten die gewoon nog de laatste editie zijn.
 
Voor de ‘gewone’ bergwandelaar zijn de Kompass-wandelkaarten die inmiddels bijna heel Zwitserland dekken wellicht nuttiger: schaal 1:50.000 met ingetekende wandelroutes en andere informatie.
 
Steden/dorpen/gebieden/bergen/dalen/rivieren/meren:
Bern, Wabern, Zollikofen, Wohlen, Köniz, Niederwangen, Schliern, Kirchlindach, Bremgarten, Niederwangen, Buttenried, Mauss, Süri, Frieswil, Detlingen, Innerberg, Englisberg, Frauenkappelen, Gurten, Ulmiberg, Wohlensee, Aaretal, Saanetal

 

Wandelkaart – Topografische kaart 1166 Bern | Swisstopo kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart – Topografische kaart 1166 Bern | Swisstopo:
ISBN Nummer: 9783302011660
Categorie:Wandelkaart / Topografische kaart
Uitgever: Swisstopo
Continent: Europa
Land: Zwitserland
Regio: Berner Oberland
Taal: Duits Engels Frans
Aantal pagina’s: None