Wandelkaart – Topografische kaart 1711OT Honfleur Deauville | IGN – Institut Géographique National

Wandelkaart - Topografische kaart 1711OT Honfleur Deauville | IGN - Institut Géographique National de zwerver
Bestel het boek Wandelkaart – Topografische kaart 1711OT Honfleur Deauville | IGN – Institut Géographique National online bij DeZwerver.nl voor slechts 15.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9782758552086. De bezorgkosten van dit Wandelkaart – topografische kaart over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De wandelkaart die de perfectie benadert! Werkelijk alle topografische details zijn er op te vinden; van hoogtelijnen tot aan bruggetjes en allerlei wandelpaden. Daarnaast hebben de makers een flinke dosis toeristische informatie op de kaart verwerkt: campings, gites d étape, restaurants en ingetekende doorgaande wandelpaden, de grandes randonnées. Het kleurgebruik is geweldig met schaduwzijdes, bos, weiland, etc goed te onderscheiden. De kaart is uitgevoerd met raster van graden, dus deze is GPS – toepasbaar!
 
De TOP 25 kaarten (kaart nummers die eindigen op “T”) hebben betrekking op gebieden van bijzonder toeristisch belang zoals de Alpen, de Pyreneeën,De Cevennes, de Vogezen, de Provence, en de Atlantische en Middellandse zeekusten. De kaarten hebben een opdruk en benadrukken zo de lokale wandelpaden, lange afstand GR routes en, in voorkomend geval, ski routes. Andere toeristische informatie omvat campings, paardensport of kanocentra, hutten, berghutten, etc. Elke “TOP 25” kaart bedekt een gebied van ongeveer 28 x 21 km. 
De rest van Frankrijk wordt in kaart gebracht met de “Série Bleu” (eindigend op O = ouest of E = est) welke geen speciale extra overdruk heeft om de wandelroutes aan te duiden. Op deze kaarten vind je dan ook geen toeristische informatie als campings en hutten; het zijn puur topografische kaarten, maar zoals gezegd bijzonder gedetailleerd.  Elke “Série Bleu” kaart bedekt een gebied van ongeveer 20 x 14 km

Wandelkaart – Topografische kaart 1711OT Honfleur Deauville | IGN – Institut Géographique National kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart – Topografische kaart 1711OT Honfleur Deauville | IGN – Institut Géographique National:
ISBN Nummer: 9782758552086
Categorie:Wandelkaart – topografische kaart
Uitgever: IGN – Institut Géographique National
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio: Normandië
Taal: Frans – Engels
Aantal pagina’s: None