Wandelkaart – Topografische kaart 2737SB Langogne – Grandrieu | IGN – Institut Géographique National

Wandelkaart - Topografische kaart 2737SB Langogne - Grandrieu | IGN - Institut Géographique National de zwerver
Bestel het boek Wandelkaart – Topografische kaart 2737SB Langogne – Grandrieu | IGN – Institut Géographique National online bij DeZwerver.nl voor slechts 15.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9782758548874. De bezorgkosten van dit Topografische kaart – wandelkaart over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


IGN is bezig om de hele 25.000 serie vervangen: de oude versies Est en Ouest (E en O aanduiding achter het nummer van de kaart) gaan verdwijnen en worden vervangen door een kaart met nummer en gevolgd door de letters SB. In de meeste gevalen is het een samenvoeging van de E en O kaart, de SB kaart beslaat dan ook een groter gebied, zo’n 28 x 20 km.
 
De wandelkaart die de perfectie benadert! Werkelijk alle topografische details zijn er op te vinden; van hoogtelijnen tot aan bruggetjes en allerlei wandelpaden. Daarnaast hebben de makers een flinke dosis toeristische informatie op de kaart verwerkt: campings, gites d étape en ingetekende doorgaande wandelpaden, de grandes randonnées. Het kleurgebruik is geweldig met schaduwzijdes, bos, weiland, etc goed te onderscheiden. De kaart is uitgevoerd met raster van graden, dus deze is GPS – toepasbaar!
 
De TOP 25 kaarten (kaart nummers die eindigen op “T”) hebben betrekking op gebieden van bijzonder toeristisch belang zoals de Alpen, de Pyreneeën,De Cevennes, de Vogezen, de Provence, en de Atlantische en Middellandse zeekusten. De kaarten hebben een opdruk en benadrukken zo de lokale wandelpaden, lange afstand GR routes en, in voorkomend geval, ski routes. Andere toeristische informatie omvat campings, paardensport of kanocentra, hutten, berghutten, etc. Elke “TOP 25” kaart bedekt een gebied van ongeveer 28 x 21 km. 
 
De rest van Frankrijk wordt in kaart gebracht met de “Série Bleu” (eindigend op O = ouest of E = est) welke geen speciale extra overdruk heeft om de wandelroutes aan te duiden. Op deze kaarten vind je dan ook geen toeristische informatie als campings en hutten; het zijn puur topografische kaarten, maar zoals gezegd bijzonder gedetailleerd.  Elke “Série Bleu” kaart bedekt een gebied van ongeveer 20 x 14 km
 
De rest van Frankrijk wordt in kaart gebracht met de “Série Bleu” (oude serie eindigend op O = ouest of E = est) welke geen speciale extra overdruk heeft om de wandelroutes aan te duiden. Op deze kaarten vind je dan ook geen toeristische informatie als campings en hutten; het zijn puur topografische kaarten, maar zoals gezegd bijzonder gedetailleerd.  Elke “Série Bleu” kaart bedekt een gebied van ongeveer 20 x 14 km
 
Ingetekende wandelroute

 

Wandelkaart – Topografische kaart 2737SB Langogne – Grandrieu | IGN – Institut Géographique National kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart – Topografische kaart 2737SB Langogne – Grandrieu | IGN – Institut Géographique National:
ISBN Nummer: 9782758548874
Categorie:Topografische kaart – wandelkaart
Uitgever: IGN – Institut Géographique National
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio: Auvergne – Cantal
Taal: Frans
Aantal pagina’s: None