Wandelkaart – Topografische kaart 41/5-6 Topo25 Wasseiges – Braives | NGI – Nationaal Geografisch Instituut

Wandelkaart - Topografische kaart 41/5-6 Topo25 Wasseiges - Braives | NGI - Nationaal Geografisch Instituut de zwerver
Bestel het boek Wandelkaart – Topografische kaart 41/5-6 Topo25 Wasseiges – Braives | NGI – Nationaal Geografisch Instituut online bij DeZwerver.nl voor slechts 8.25. Dit boek heeft ISBN Nummer 9781129301988. De bezorgkosten van dit topografische kaart – wandelkaart over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeer gedetailleerde topografische kaart van een deel van Belgie. Deze kaart is bijzonder geschikt voor wandeltochten, bijvoorbeeld in het heuvelachtige gebied van de Ardennen. Wel moet u bedenken dat op deze kaarten wandelroutes als zodanig niet staan ingetekend. Voorzien van alle topografische details als hoogtelijnen, waterlopen, bosgebieden, paden en brandgangen. Hoogtelijnen maken het mogelijk de moeilijkheidsgraad van een wandeling in te schatten. Belangrijke oriëntatiepunten, zoals solitaire bomen, kapelletjes, hoogspanningslijnen, en vele andere, zijn ingetekend.
 
De kaarten zijn voorzien van een gradenoverzicht en UTM grid en daardoor dus te gebruiken voor GPS tochten. Elk kaartblad bedekt een gebied van 160 km2. In grensgebieden zijn de gebieden buiten België in zwart/wit met minder detail uitgevoerd.
 
Op het bijgevoegde overzicht kun u zien waar deze kaart gelegen is: eerst zoekt u het hoofdcijfer waarna de 2 laatste cijfers de daadwerkelijke positie weergeeft. De kaart met het hoofdcijfer is ingedeeld in 4 delen: 1-2 (noordwest), 3-4 (noordoost), 5-6 (zuidwest)en 7-8 (zuidoost).

Wandelkaart – Topografische kaart 41/5-6 Topo25 Wasseiges – Braives | NGI – Nationaal Geografisch Instituut kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart – Topografische kaart 41/5-6 Topo25 Wasseiges – Braives | NGI – Nationaal Geografisch Instituut:
ISBN Nummer: 9781129301988
Categorie:topografische kaart – wandelkaart
Uitgever: NGI – Nationaal Geografisch Instituut
Continent: Europa
Land: België
Regio: Ardennen
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: None