Wandelkaart Wandelnetwerk BE Brabantse Kouters | Toerisme Vlaams-Brabant

Wandelkaart Wandelnetwerk BE Brabantse Kouters | Toerisme Vlaams-Brabant de zwerver
Bestel het boek Wandelkaart Wandelnetwerk BE Brabantse Kouters | Toerisme Vlaams-Brabant online bij DeZwerver.nl voor slechts 7.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789490156435. De bezorgkosten van dit over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


In de Brabantse Kouters, het noordwestelijk stukje Groene Gordel in Vlaams-Brabant, is hoofdstad Brussel nooit ver weg. Toch is dit ook een verrassend groene streek. Je kan dit al wandelend ontdekken langs de knooppunten van het wandelnetwerk Brabantse Kouters in de gemeenten Zemst, Vilvoorde, Grimbergen, Kapelle-op-den-Bos, Meise, Wemmel, Londerzeel, Opwijk, Merchtem, Asse, Affligem, Aalst en Buggenhout.
 
Dit wandelnetwerk verbindt 780 km wandelwegen aan elkaar. 480 km van dit netwerk is bewegwijzerd in de gemeenten Londerzeel, Opwijk, Merchtem, Meise, Asse, Affligem, Wemmel, Aalst en Buggenhout. Ten oosten van de A12, in de gemeenten Grimbergen, Vilvoorde, Kapelle-op-den-Bos en Zemst kom je de knooppunten niet op terrein tegen, maar ze zijn er wel! Je ziet ze op de extra kaart, maar nog handiger is de gratis app Wandelknooppunt, waarmee je ze allemaal op zak hebt. 
 
Stippel je tocht op maat uit, aan de hand van de kaarten of via de routeplanner en de wandel app. 
 
**Wandelnetwerk Brabantse Kouters is één van de 5 wandelproducten in de Benelux die door de organisatie van de Fiets en Wandelbeurs is genomineerd voor ‘Wandelroute van het jaar 2019’!**

Wandelkaart Wandelnetwerk BE Brabantse Kouters | Toerisme Vlaams-Brabant kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart Wandelnetwerk BE Brabantse Kouters | Toerisme Vlaams-Brabant:
ISBN Nummer: 9789490156435
Categorie:
Uitgever: Toerisme Vlaams-Brabant
Continent: Europa
Land: België
Regio: Vlaanderen
Taal:
Aantal pagina’s: None