Wandelkaart Wandelnetwerk BE Demer en Dijle | Toerisme Vlaams-Brabant

Wandelkaart Wandelnetwerk BE Demer en Dijle | Toerisme Vlaams-Brabant de zwerver
Bestel het boek Wandelkaart Wandelnetwerk BE Demer en Dijle | Toerisme Vlaams-Brabant online bij DeZwerver.nl voor slechts 7.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789490156466. De bezorgkosten van dit over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Het wandelnetwerk is gelegen in een divers gebied met moerassen, bossen, graslanden en landbouw. Met de samenvloeiing in Werchter vormen de Demer en de Dijle een verbinding tussen het Hageland en het Dijleland. In deze regio kan je uitwaaien op de dijk, maar evengoed genieten van een uniek stukje natuur in de groene vallei. 
 
Het wandelnetwerk telt 340 kilometer wandelpaden in de gemeenten Aarschot, Begijnendijk, Boortmeerbeek, Haacht, Herent, Kampenhout, Keerbergen, Kortenberg, Rotselaar en Steenokkerzeel.
 
Het wandelnetwerk Demer en Dijle is de missing link tussen drie andere wandelnetwerken in Vlaams-Brabant. Dit wandelnetwerk loopt langs Steenokkerzeel en Boortmeerbeek door naar het digitale wandelnetwerk Brabantse Kouters en via Rotselaar en Aarschot maken we de verbinding naar het wandelnetwerk Hagelandse Heuvels en De Merode. Dit zorgt er voor dat je in het noorden van Vlaams-Brabant, van Affligem tot Diest, onafgebroken langs knooppunten kan wandelen. 

Wandelkaart Wandelnetwerk BE Demer en Dijle | Toerisme Vlaams-Brabant kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart Wandelnetwerk BE Demer en Dijle | Toerisme Vlaams-Brabant:
ISBN Nummer: 9789490156466
Categorie:
Uitgever: Toerisme Vlaams-Brabant
Continent: Europa
Land: België
Regio: Vlaanderen
Taal:
Aantal pagina’s: None