Wandelkaart Wandelnetwerk BE Getevallei | Toerisme Vlaams-Brabant

Wandelkaart Wandelnetwerk BE Getevallei | Toerisme Vlaams-Brabant de zwerver
Bestel het boek Wandelkaart Wandelnetwerk BE Getevallei | Toerisme Vlaams-Brabant online bij DeZwerver.nl voor slechts 7.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789490156503. De bezorgkosten van dit over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Opgelet: het wandelnetwerk is recent uitgebreid met 260 km nieuwe wandeltrajecten. De publicatie werd volledig vernieuwd. Ook de wandelkaart ‘Tussen Grote en Kleine Gete’ werd hierin geïntegreerd.
 
De Getevallei, in het zuidoosten van de provincie Vlaams-Brabant, vormt de geografische grens tussen Hageland en Haspengouw. Je wandelt er door eindeloze rijen fruitbomen met geurige bloesems in het voorjaar en rijpe appels en peren in het najaar. Het is een verbazend groene streek met vochtige graslanden, bossen en akkers. Trekpleister is provinciedomein het Vinne, een natuurlijk binnenmeer en een waar vogelparadijs.
 
Dit wandelnetwerk verbindt 510 km wandelwegen aan elkaar. 250 km van dit wandelnetwerk is bewegwijzerd met knooppunten boven de Sint-Truidensesteenweg in de gemeenten Geetbets, Zoutleeuw, Linter en Sint-Margriete-Houtem (Tienen). Onder de Sint-Truidensesteenweg, in de rest van Tienen, Hoegaarden en Landen, stap je over op 260 km netwerk met virtuele knooppunten. Deze knooppunten kom je niet tegen op het terrein. Er zijn geen palen en borden te bespeuren, maar de knooppunten zijn er wel degelijk! Je ziet ze op kaart en via de online routeplanner. Nog handiger is de gratis app ‘Wandelknooppunt’, waarmee je de knooppunten allemaal op zak hebt en direct op pad kan. Het virtuele netwerk wordt ondersteund door thematisch bewegwijzerde wandelingen welke ook aangeduid staan op kaart.

Wandelkaart Wandelnetwerk BE Getevallei | Toerisme Vlaams-Brabant kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart Wandelnetwerk BE Getevallei | Toerisme Vlaams-Brabant:
ISBN Nummer: 9789490156503
Categorie:
Uitgever: Toerisme Vlaams-Brabant
Continent: Europa
Land: België
Regio: Vlaanderen
Taal:
Aantal pagina’s: None