Wandelkaart Wandelnetwerk BE Hagelandse Heuvels | Toerisme Vlaams-Brabant

Wandelkaart Wandelnetwerk BE Hagelandse Heuvels | Toerisme Vlaams-Brabant de zwerver
Bestel het boek Wandelkaart Wandelnetwerk BE Hagelandse Heuvels | Toerisme Vlaams-Brabant online bij DeZwerver.nl voor slechts 7.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789490156411. De bezorgkosten van dit over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De ‘Hagelandse Heuvels’ is een landelijk gebied, gelegen in de gemeenten Aarschot, Bekkevoort, Holsbeek, Kortenaken, Leuven, Lubbeek, Rotselaar en Tielt-Winge. Het wordt gekenmerkt door getuigenheuvels, de rivier de Winge met zijn watermolens en tal van bossen. 
 
Uniek in deze streek is de ijzerzandsteen die mee aan de basis ligt van de vorming van de Hagelandse heuvels en die op te merken valt in de talrijke holle wegen en in 6 oude steengroeven. Wat het kunsthistorisch erfgoed betreft spant het kasteel van Horst de kroon, maar er zijn ook tal van merkwaardige kerken, kapellen, pastorieën, molens enz.
 
In totaal bevat het netwerk 300 km aan wandeltrajecten met 230 knooppunten. Stippel je eigen tocht uit en maak die zo lang je wil. In de bijhorende gids krijg je meer uitleg over de bezienswaardigheden op je weg.

Wandelkaart Wandelnetwerk BE Hagelandse Heuvels | Toerisme Vlaams-Brabant kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelkaart Wandelnetwerk BE Hagelandse Heuvels | Toerisme Vlaams-Brabant:
ISBN Nummer: 9789490156411
Categorie:
Uitgever: Toerisme Vlaams-Brabant
Continent: Europa
Land: België
Regio: Vlaanderen
Taal:
Aantal pagina’s: None