Wat & Hoe Stad & Streek Wat & Hoe Reisgids Kroatië

9789021570716 Wat & Hoe Stad & Streek Wat & Hoe Reisgids Kroatië
Bestel het boek Wat & Hoe Stad & Streek Wat & Hoe Reisgids Kroatië online bij Internet-Bookshop voor slechts €17.50. Dit boek uit de categorie Reisgidsen heeft ISBN Nummer 9789021570716.Kroatië
Stad & Streek
Wat & Hoe Stad & Streek Kroatië bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Kroatië is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.
De schitterende natuur en de lange kustlijn maken Kroatië tot een aantrekkelijk vakantieland. Voor wandelaars, klimmers en mountainbikers zijn er vele mogelijkheden. Liefhebbers van cultuur kunnen hun hart ophalen in steden als Zagreb en Dubrovnik, en in Istrië resteren verbluffende Romeinse bouwwerken.
Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt

Internet-Bookshop.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Wat meer info over Wat & Hoe Stad & Streek Wat & Hoe Reisgids Kroatië:
Categorie:Boeken – Reisgidsen – Reizen en vakantie
ISBN: 9789021570716
Levertijd: 1 werkdag
Bezorgkosten: