Wegenkaart – landkaart 120 Saint Dizier – Chaumont | IGN – Institut Géographique National

Wegenkaart - landkaart 120 Saint Dizier - Chaumont | IGN - Institut Géographique National de zwerver
Bestel het boek Wegenkaart – landkaart 120 Saint Dizier – Chaumont | IGN – Institut Géographique National online bij DeZwerver.nl voor slechts 9.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9782758540793. De bezorgkosten van dit Wegenkaart – Landkaart over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Ideale kaart voor fietsen en autotochten vanuit een vaste plaats als een camping of huisje. Zelfs de kleinste wegen staan ingetekend en geven met symbolen toeristische informatie. De belangrijkste doorgaande GR’s staan ook ingetekend.
 
Ook is deze kaart voor wandelaars nog behoorlijk goed bruikbaar: veel details, hoogtelijnen en allerlei andere landschapskenmerken. Berghutten en gites d’etappes zijn weergeven, helaas staan er dan wel weer geen campings op.
 
Al jaren is deze kaartenserie een van de meest verkochte van Frankrijk.
 
Over fietskaarten:
 
Voor Frankrijk bestaan geen speciale fietskaarten. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat er nauwelijks uitgezette en gemarkeerde fietsroutes zijn. Toch is de 1:100.000 van IGN ideaal voor het maken van fietstochten: vele details, goede leesbaarheid, correcte wegnummering, hoogtelijnen en een redelijk groot gebied. We raden dan ook altijd juist deze kaarten aan voor fietsen in Frankrijk.
Een minpunt is de afwezigheid van campings op de kaart, maar dat is een manco voor elke Franse kaart: op de Michelin kaarten staat slechts een kleine selectie van de meer dan 10.000 campings weergegeven (voornamelijk de Camping Municipal)….een campinggids meenemen is dan ook geen overbodige luxe als je met de tent gaat.
Al met al de beste keuze als het gaat om een fietskaart voor Frankrijk en zeker geen slechte!

Wegenkaart – landkaart 120 Saint Dizier – Chaumont | IGN – Institut Géographique National kopen

Wat aanvullende informatie over Wegenkaart – landkaart 120 Saint Dizier – Chaumont | IGN – Institut Géographique National:
ISBN Nummer: 9782758540793
Categorie:Wegenkaart – Landkaart
Uitgever: IGN – Institut Géographique National
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio: Champagne – Ardennen
Taal: Frans
Aantal pagina’s: