Wegenkaart – landkaart 3 Dolomieten, Gardameer en Venetië | ANWB Media

Wegenkaart - landkaart 3 Dolomieten, Gardameer en Venetië | ANWB Media de zwerver
Bestel het boek Wegenkaart – landkaart 3 Dolomieten, Gardameer en Venetië | ANWB Media online bij DeZwerver.nl voor slechts 10.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789018048488. De bezorgkosten van dit Wegenkaart – Landkaart over Italië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De ANWB heeft een grote serie wegenkaarten van de belangrijkste landen en streken. Het zijn echte overzichtskaarten van vaak een wat groter gebied. Deze keuze zorgt er voor dat de schaal vrij grof is en bepaalde details zijn weggelaten. De kleurstelling is een beetje flets waardoor je niet altijd even makkelijk onderscheid kan maken tussen verschillende landschappen of natuurlijke aspecten. 
Ook het register ontbreekt. Het grote voordeel is vaak dat het gebied op de kaart overeenkomt met de vraag van klanten. Voor het plannen van een vakantie een prima kaart!
 
Vergeleken met andere uitgevers van kaarten als Michelin, Freytag und Berndt of Reise KnowHow heeft de ANWB duidelijke keuzes gemaakt en gekozen voor een echte overzichtskaart. 
 
MET DE ANWB WEGENKAART, WEET JE WAAR JE STAAT! ANWB wegenkaarten zijn een begrip in het land. Dat laten de verkoopcijfers ook zien. Afgelopen decennia zijn meer dan 10 miljoen kaarten over de toonbank gegaan. De wegenkaarten zijn allemaal vernieuwd, met dikker karton voor de omslagen en papier dat minder makkelijk scheurt, zodat ze veelvuldig in- en uitgevouwen kunnen worden. Ze bieden een duidelijker overzicht van het wegennet en zijn nu nog compacter en handzamer. 

Wegenkaart – landkaart 3 Dolomieten, Gardameer en Venetië | ANWB Media kopen

Wat aanvullende informatie over Wegenkaart – landkaart 3 Dolomieten, Gardameer en Venetië | ANWB Media:
ISBN Nummer: 9789018048488
Categorie:Wegenkaart – Landkaart
Uitgever: ANWB Media
Continent: Europa
Land: Italië
Regio: Trentino – Dolomieten
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: None