Wegenkaart – landkaart 627 Apulië – Puglia – Bari – Brindisi – Taranto | Freytag & Berndt

Bestel het boek Wegenkaart – landkaart 627 Apulië – Puglia – Bari – Brindisi – Taranto | Freytag & Berndt online bij DeZwerver.nl voor slechts 13.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783707914917. De bezorgkosten van dit Wegenkaart – Landkaart over Italië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Goede wegenkaart van dit deel van Italië. Met register en enkele stadsplattegronden.
 
De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. De grotere doorgaande wandelpaden vind je zelfs terug op deze kaart! Afstanden tussen plaatsen zijn in kilometers op de kaart ingetekend, daarnaast worden ook op belangrijke plekken benzinepompen gemarkeerd.
 
In het kaartbeeld wordt door middel van schaduw het reliëf weergegeven en soms enkele punten in het landschap met de daadwerkelijke hoogte. Provinciegrenzen zijn goed terug te vinden, nationale parken en reservaten ook. Met allerhande symbolen worden toeristische bezienswaardigheden weergegeven als monumenten, historisch belangrijke plekken en uitzichtpunten. In bepaalde plaatsen zijn hotels te vinden, luchthavens, treinverbindingen en havens vindt u er ook op! Belangrijk is ook dat op deze kaartenserie de campings ingetekend staan

Wegenkaart – landkaart 627 Apulië – Puglia – Bari – Brindisi – Taranto | Freytag & Berndt kopen

Wat aanvullende informatie over Wegenkaart – landkaart 627 Apulië – Puglia – Bari – Brindisi – Taranto | Freytag & Berndt:
ISBN Nummer: 9783707914917
Categorie:Wegenkaart – Landkaart
Uitgever: Freytag & Berndt
Continent: Europa
Land: Italië
Regio: Campanië – Apulië
Taal: Engels – Duits
Aantal pagina’s: None