Wegenkaart – landkaart Bulgarije | Freytag & Berndt

Bestel het boek Wegenkaart – landkaart Bulgarije | Freytag & Berndt online bij DeZwerver.nl voor slechts 13.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783707903225. De bezorgkosten van dit Wegenkaart – Landkaart over Bulgarije zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Uitstekende kaart van Bulgarije. Met index, toeristische informatie en afstanden in kilometers. Tweetalig!

Goede duidelijke wegenkaart. Wel een grote lap kaart, maar daardoor bestrijkt het een groot gebied. Alle toeristische details staan er op, ook campings worden vermeld.

Gedetailleerde, tweezijdige landkaart, prima geschikt voor planning en rondtrekken. De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tussen plaatsen zijn in kilometers op de kaart ingetekend, daarnaast worden ook op belangrijke plekken benzinepompen gemarkeerd.

In het kaartbeeld wordt door middel van schaduw het reliëf weergegeven en soms enkele punten in het landschap met de daadwerkelijke hoogte. Provinciegrenzen zijn goed terug te vinden, nationale parken en reservaten ook. Met allerhande symbolen worden toeristische bezienswaardigheden weergegeven als monumenten, historisch belangrijke plekken en uitzichtpunten. In bepaalde plaatsen zijn hotels en campings te vinden, luchthavens, treinverbindingen en havens vindt u er ook op!

 

Wegenkaart – landkaart Bulgarije | Freytag & Berndt kopen

Wat aanvullende informatie over Wegenkaart – landkaart Bulgarije | Freytag & Berndt:
ISBN Nummer: 9783707903225
Categorie:Wegenkaart – Landkaart
Uitgever: Freytag & Berndt
Continent: Europa
Land: Bulgarije
Regio:
Taal: Engels – Duits
Aantal pagina’s: None