Wegenkaart – landkaart Israel, Palestina, Heilige Land | Freytag & Berndt

Bestel het boek Wegenkaart – landkaart Israel, Palestina, Heilige Land | Freytag & Berndt online bij DeZwerver.nl voor slechts 13.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783707907766. De bezorgkosten van dit Wegenkaart – landkaart / Atlas over Israel zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Bijzonder gedetailleerde wegenkaart met alle belangrijke aanduidingen en toeristische symbolen. Met register en aanduiding van campings en afstanden.

De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tussen plaatsen zijn in kilometers op de kaart ingetekend, daarnaast worden ook op belangrijke plekken benzinepompen gemarkeerd.

In het kaartbeeld wordt door middel van schaduw het reliëf weergegeven en soms enkele punten in het landschap met de daadwerkelijke hoogte. Provinciegrenzen zijn goed terug te vinden, nationale parken en reservaten ook. Met allerhande symbolen worden toeristische bezienswaardigheden weergegeven als monumenten, historisch belangrijke plekken en uitzichtpunten. In bepaalde plaatsen zijn hotels en campings te vinden, luchthavens, treinverbindingen en havens vindt u er ook op!

Wegenkaart – landkaart Israel, Palestina, Heilige Land | Freytag & Berndt kopen

Wat aanvullende informatie over Wegenkaart – landkaart Israel, Palestina, Heilige Land | Freytag & Berndt:
ISBN Nummer: 9783707907766
Categorie:Wegenkaart – landkaart / Atlas
Uitgever: Freytag & Berndt
Continent: Midden-Oosten
Land: Israel
Regio:
Taal: Engels en Duits
Aantal pagina’s: None