Wegenkaart – landkaart Macedonië | Freytag & Berndt

Wegenkaart - landkaart Macedonië | Freytag & Berndt de zwerver
Bestel het boek Wegenkaart – landkaart Macedonië | Freytag & Berndt online bij DeZwerver.nl voor slechts 12.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783707912807. De bezorgkosten van dit Wegenkaart – Landkaart over Noord-Macedonië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Uitstekende landkaart van Macedonië. Met index, toeristische informatie en afstanden in kilometers.

Gedetailleerde, tweezijdige landkaart van Macedonië, prima geschikt voor planning en rondtrekken. De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tussen plaatsen zijn in kilometers op de kaart ingetekend, daarnaast worden ook op belangrijke plekken benzinepompen gemarkeerd.

In het kaartbeeld wordt door middel van schaduw het reliëf weergegeven en soms enkele punten in het landschap met de daadwerkelijke hoogte. Provinciegrenzen zijn goed terug te vinden, nationale parken en reservaten ook. Met allerhande symbolen worden toeristische bezienswaardigheden weergegeven als monumenten, historisch belangrijke plekken en uitzichtpunten. In bepaalde plaatsen zijn hotels en campings te vinden, luchthavens en treinverbindingen vindt u er ook op!

Wegenkaart – landkaart Macedonië | Freytag & Berndt kopen

Wat aanvullende informatie over Wegenkaart – landkaart Macedonië | Freytag & Berndt:
ISBN Nummer: 9783707912807
Categorie:Wegenkaart – Landkaart
Uitgever: Freytag & Berndt
Continent: Europa
Land: Noord-Macedonië
Regio:
Taal: Duits – Engels
Aantal pagina’s: None