Wegenkaart – landkaart Namibië – Namibia | Freytag & Berndt

Bestel het boek Wegenkaart – landkaart Namibië – Namibia | Freytag & Berndt online bij DeZwerver.nl voor slechts 13.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783707921984. De bezorgkosten van dit Wegenkaart – Landkaart over Namibië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Uitstekende kaart van Namibië. Met index, Nationale parken en afstanden in kilometers. Goed kaartbeeld, register. Wel een vrij grote lap van een kaart, maar prima in detail en geen probleem in de auto / camper.

De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tussen plaatsen zijn in kilometers op de kaart ingetekend, daarnaast worden ook op belangrijke plekken benzinepompen gemarkeerd.

In het kaartbeeld wordt door middel van schaduw het reliëf weergegeven en soms enkele punten in het landschap met de daadwerkelijke hoogte. Provinciegrenzen zijn goed terug te vinden, nationale parken en reservaten ook. Met allerhande symbolen worden toeristische bezienswaardigheden weergegeven als monumenten, historisch belangrijke plekken en uitzichtpunten. In bepaalde plaatsen zijn hotels en campings te vinden, luchthavens, treinverbindingen en havens vindt u er ook op!

Wegenkaart – landkaart Namibië – Namibia | Freytag & Berndt kopen

Wat aanvullende informatie over Wegenkaart – landkaart Namibië – Namibia | Freytag & Berndt:
ISBN Nummer: 9783707921984
Categorie:Wegenkaart – Landkaart
Uitgever: Freytag & Berndt
Continent: Afrika
Land: Namibië
Regio:
Taal: Duits – Engels
Aantal pagina’s: None