Wegenkaart – landkaart Provinciekaart Limburg – België | NGI – Nationaal Geografisch Instituut

Wegenkaart - landkaart Provinciekaart Limburg - België | NGI - Nationaal Geografisch Instituut de zwerver
Bestel het boek Wegenkaart – landkaart Provinciekaart Limburg – België | NGI – Nationaal Geografisch Instituut online bij DeZwerver.nl voor slechts 8.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789059345188. De bezorgkosten van dit topografische wegenkaart over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Topografische kaart van een deel van België op een schaal van 1:100.000. Je kunt er door de vele details nog redelijk op wandelen, al zal een meer gedetailleerde schaal beter zijn. Voor fietsen prima door de aanwezigheid van bijvoorbeeld hoogtelijnen.

Voorzien van alle topografische details als hoogtelijnen, waterlopen, bosgebieden, paden en brandgangen. Hoogtelijnen maken het mogelijk de moeilijkheidsgraad van een wandeling in te schatten. Belangrijke oriëntatiepunten, zoals solitaire bomen, kapelletjes, hoogspanningslijnen, en vele andere, zijn ingetekend. De kaarten zijn voorzien van een gradenoverzicht en UTM grid en daardoor dus te gebruiken voor GPS tochten.

Wegenkaart – landkaart Provinciekaart Limburg – België | NGI – Nationaal Geografisch Instituut kopen

Wat aanvullende informatie over Wegenkaart – landkaart Provinciekaart Limburg – België | NGI – Nationaal Geografisch Instituut:
ISBN Nummer: 9789059345188
Categorie:topografische wegenkaart
Uitgever: NGI – Nationaal Geografisch Instituut
Continent: Europa
Land: België
Regio: Vlaanderen
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: None