Wegenkaart – landkaart Turkse riviera -Antalya-Side-Alanya | Freytag & Berndt

Bestel het boek Wegenkaart – landkaart Turkse riviera -Antalya-Side-Alanya | Freytag & Berndt online bij DeZwerver.nl voor slechts 13.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783707907698. De bezorgkosten van dit Wegenkaart – Landkaart over Turkije zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Goede deelkaart van een stuk van de populaire turkse kust:  Antalya-Side-Alanya. Met veel details als bezienswaardigheden, campings etc mooie stranden. Met register.

De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tussen plaatsen zijn in kilometers op de kaart ingetekend, daarnaast worden ook op belangrijke plekken benzinepompen gemarkeerd.

In het kaartbeeld wordt door middel van schaduw het reliëf weergegeven en soms enkele punten in het landschap met de daadwerkelijke hoogte. Provinciegrenzen zijn goed terug te vinden, nationale parken en reservaten ook. Met allerhande symbolen worden toeristische bezienswaardigheden weergegeven als monumenten, historisch belangrijke plekken en uitzichtpunten. In bepaalde plaatsen zijn hotels en campings te vinden, luchthavens, treinverbindingen en havens vindt u er ook op!

Wegenkaart – landkaart Turkse riviera -Antalya-Side-Alanya | Freytag & Berndt kopen

Wat aanvullende informatie over Wegenkaart – landkaart Turkse riviera -Antalya-Side-Alanya | Freytag & Berndt:
ISBN Nummer: 9783707907698
Categorie:Wegenkaart – Landkaart
Uitgever: Freytag & Berndt
Continent: Europa
Land: Turkije
Regio: Turkse Kust
Taal: Engels en Duits
Aantal pagina’s: None