Wegenkaart – landkaart Zakynthos – Zakinthos | Freytag & Berndt

Bestel het boek Wegenkaart – landkaart Zakynthos – Zakinthos | Freytag & Berndt online bij DeZwerver.nl voor slechts 13.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783707917130. De bezorgkosten van dit Wegenkaart – landkaart over Griekenland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Zeer gedetailleerde wegen- en vrije tijdskaart van Zakynthos met uit gebreide legenda en plaatsnamenregister.

De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tussen plaatsen zijn in kilometers op de kaart ingetekend, daarnaast worden ook op belangrijke plekken benzinepompen gemarkeerd.

In het kaartbeeld wordt door middel van schaduw het reliëf weergegeven en soms enkele punten in het landschap met de daadwerkelijke hoogte. Provinciegrenzen zijn goed terug te vinden, nationale parken en reservaten ook. Met allerhande symbolen worden toeristische bezienswaardigheden weergegeven als monumenten, historisch belangrijke plekken en uitzichtpunten. In bepaalde plaatsen zijn hotels en campings te vinden, luchthavens, treinverbindingen en havens vindt u er ook op!

Wegenkaart – landkaart Zakynthos – Zakinthos | Freytag & Berndt kopen

Wat aanvullende informatie over Wegenkaart – landkaart Zakynthos – Zakinthos | Freytag & Berndt:
ISBN Nummer: 9783707917130
Categorie:Wegenkaart – landkaart
Uitgever: Freytag & Berndt
Continent: Europa
Land: Griekenland
Regio: Ionische Eilanden West
Taal: Duits – Engels – Frans
Aantal pagina’s: None