Woordenboek Wat & Hoe taalgids Arabisch Marokko | Kosmos

Woordenboek Wat & Hoe taalgids Arabisch Marokko | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Woordenboek Wat & Hoe taalgids Arabisch Marokko | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 9.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021569321. De bezorgkosten van dit Taalgids – Woordenboek over Libië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Deze nieuwe editie van de vertrouwde Wat & Hoe Arabisch Marokko is in samenwerking met Van Dale Lexicografie weer flink verbeterd. De hele tekst is ingrijpend gewijzigd en aangepast aan de moderne toerist. U kunt nu bijvoorbeeld naar een internetcafé vragen, met iemand e-mailadressen uitwisselen of informeren waar u een prepaidkaart kunt kopen. Net als in de vorige druk is er aandacht besteed aan het reizen met kinderen.

Verder zijn alle illustraties vernieuwd; om de communicatie met een Arabische arts te vergemakkelijken, zijn er plaatjes van het menselijk lichaam toegevoegd. Deze taalgids biedt u uitkomst in verschillende situaties. Met de gids in de hand zult u er zeker in slagen om duidelijk te maken wat u bedoelt. In veel gevallen echter zal uw gesprekspartner dan reageren met een vraag of opmerking. En wat dan? U verstaat immers geen Arabisch?

In de gids vindt u per situatie een groot aantal mogelijke antwoorden (met de Nederlandse vertaling), die u aan uw gesprekspartner kunt voorleggen. Ook kunt u met deze gids eigen zinnen maken met behulp van de woordenlijst achterin. Bovendien kunt u, aan de hand van de beknopte grammatica, deze gids ook gebruiken als een eerste hulpmiddel bij het leren van het Arabisch. Ten slotte vindt u in en achter op deze Wat & Hoe-gids handige lijstjes met dagelijkse uitdrukkingen die u uit het hoofd kunt leren.

Woordenboek Wat & Hoe taalgids Arabisch Marokko | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Woordenboek Wat & Hoe taalgids Arabisch Marokko | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021569321
Categorie:Taalgids – Woordenboek
Uitgever: Kosmos
Continent: Afrika
Land: Libië
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 240