Woordenboek Wat & Hoe taalgids Fins | Kosmos

Woordenboek Wat & Hoe taalgids Fins | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Woordenboek Wat & Hoe taalgids Fins | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 9.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021572956. De bezorgkosten van dit Woordenboek over Finland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Deze taalgids biedt u uitkomst in verschillende situaties. Met de gids in de hand zult u er zeker in slagen om duidelijk te maken wat u bedoelt. In de gids vindt u per situatie een groot aantal mogelijke antwoorden (met de Nederlandse vertaling), die u aan uw gesprekspartner kunt voorleggen. Ook kunt u met deze gids eigen zinnen maken met behulp van de woordenlijst achterin.

Naast contacten met de lokale bevolking hebt u te maken met opschriften of korte teksten die u wilt begrijpen. Denk aan een menukaart, verkeersborden of het weerbericht in de krant. In veel hoofdstukjes is daarom een alfabetische lijst van termen opgenomen. Bovendien kunt u deze gids ook gebruiken als een eerste hulpmiddel bij het leren van de taal. Ten slotte vindt u in en achter op deze Wat & Hoe taalgids handige lijstjes met dagelijkse uitdrukkingen die u uit het hoofd kunt leren.

 

Woordenboek Wat & Hoe taalgids Fins | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Woordenboek Wat & Hoe taalgids Fins | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021572956
Categorie:Woordenboek
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Finland
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 240