XL.be

Bestel het boek XL.be online bij Bookspot.nl voor slechts 9.95. Dit boek uit de categorie Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789055941698. De bezorgkosten zijn 2.95. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.Karel Tomeï vliegt al vele jaren boven België. Het resultaat van dit fotoboek is oogverblindend en ongeëvenaard. Van de kust over kunststeden als Brugge, Gent, Antwerpen, Mechelen, Brussel tot in het hart van Wallonië met Luik, de schitterende Ardennen en het uiterste zuiden van het land maakte Karel unieke luchtopnames. Stuk voor stuk echte pareltjes.
Tomeï heeft daarbij als geen ander oog voor wat het landschap bijzonder maakt. Kleurenpracht, schitterende composities, oog voor detail, bekende bezienswaardigheden krijgen door zijn unieke aanpak een ongewoon, steeds verrassend uitzicht. Wat het doorbladeren van dit boek steevast tot een feest maakt.
Tomeï heeft 'iets' met België. Als een echte Bourgondiër is hij smoorverliefd op het land, waar hij sinds vele jaren ook woont. België in beeld brengen vormde – alleen al door de steeds wisselende weersomstandigheden – een bijzondere uitdaging.

Het boek wordt ondersteund door een iPad- en iPhone-app.

Karel Tomeï verwierf de jongste decennia een stevige reputatie als kunstfotograaf. Zijn luchtfoto's zijn uniek. Geen enkel detail ontsnapt aan zijn scherpe blik. Hij werd terecht meermaals met prestigieuze internationale prijzen bekroond voor zijn werk, dat vaak werd tentoongesteld o.a. op de Wereldtentoonstelling in het Duitse Hannover (2000).

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over XL.be:
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789055941698
Extra info: Hardcover
Taal: Nederlands
Schrijver: Guido Elias, Karel Tomeï
Jaar van publicatie: 2012