Zuid-Afrika – Capitool – Paperback (9789000369249)

Bestel het boek Zuid-Afrika – Capitool – Paperback (9789000369249) online bij Bookspot.nl voor slechts 31.99. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789000369249. De bezorgkosten zijn 0.00. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


De Capitool Reisgids Zuid-Afrika helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.
Deze reisgids verdeelt Zuid-Afrika in elf gebieden: Kaapstad, het Kaapse Schiereiland, Kaapse Wynland en de westkust, het droge noordwesten, Hermanus en de Overberg, de Tuinroute, Oost-Kaap, KwaZulu-Natal, Johannesburg en Gauteng, Limpopo, Mpumalanga en Kruger, en eSwatini. Geniet van het levendige Kaapstad en Johannesburg, verdiep je in de tumultueuze geschiedenis in het Apartheid Museum en bewonder het natuurschoon van het Kruger National Park en de Tafelberg; deze reisgids toont je de parels van Zuid-Afrika.
✔ Dankzij de prachtige fotografie waan je jezelf al op je bestemming
✔ In het jaaroverzicht van Zuid-Afrika vind je een selectie van festivals en evenementen door het jaar heen
✔ Gedetailleerde plattegronden helpen je bij het vinden van de weg
✔ Schitterende illustraties tonen de must sees, zoals het V&A Waterfront, Groot Constantia, Stellenbosch, Graaff-Reinet en het Palace of the Lost City
✔ Ontdek de beste restaurants, mooiste accommodaties en leukste winkels
✔ Achter in de gids vind je onmisbare praktische informatie voor een ontspannen reis
✔ Met veldgids over de flora en fauna van Zuid-Afrika
Met Capitool Reisgidsen ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, met duidelijke plattegronden, prachtige foto’s en illustraties en handige tips. Met de Capitooltips geniet je van de mooiste uitzichten, maak je de beste vakantiefoto’s en ontdek je de bijzonderste plekjes. Jouw mooiste reis begint hier!
Neem voor alle bestemmingen een kijkje op www.capitool.nl.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Zuid-Afrika – Capitool – Paperback (9789000369249):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789000369249
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2020