Zuid-Hollandse Eilanden – Eva Moraal – Paperback (9789493201200)

Bestel het boek Zuid-Hollandse Eilanden – Eva Moraal – Paperback (9789493201200) online bij Bookspot.nl voor slechts 24.50. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789493201200. De bezorgkosten zijn 0.00. 2 – 3 Werkdagen.


Vang een glimp op van nationale vogel de grutto op de vele schorren en slikken, eet lekker lokaal met uitzicht op zee in een zelfvoorzienend toprestaurant, zoek naar fossiele mammoetbotten op een van Nederlands nieuwste stranden. Of toer met je e-bike op de beboomde dijkjes van een Nationaal Landschap, stap op een van de vele Deltapontjes naar natuureiland Tiengemeten en vier op 1 april de bevrijding van de Spanjaarden mee in geuzenstadje Den Briel. De Zuid-Hollandse Eilanden mogen verstopt liggen onder de rook van Rotterdam, ze bieden de bezoeker zoveel meer dan je op het eerste gezicht denkt. Op Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en in de Hoeksche Waard reis je door eeuwenoude polder- en duinlandschappen, door mensen gevormd uit de oude rivierdelta van de Rijn en Maas. De strijd met en afhankelijkheid van het water lopen als een rode draad door de cultuur en geschiedenis van de eilanden heen. Telkens opnieuw moesten de innovatieve eilanders zich uitvinden, met als nieuwe eenentwintigste-eeuwse uitdaging: groen en lokaal. Schrijver en historica Eva Moraal woont sinds haar achttiende op Voorne-Putten. Zodra het weer het toelaat is ze buiten te vinden. In deze gids laat ze zien hoe je vlak bij de stad een duurzame vakantie kunt vieren met volop natuur, cultuur en geschiedenis in wat Nederlands nieuwste Nationaal Park moet worden: NLDelta. Eerder verscheen van haar bij Edicola Eden Valley & Yorkshire Dales. Een reis door Noordwest Engeland.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Zuid-Hollandse Eilanden – Eva Moraal – Paperback (9789493201200):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789493201200
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2021